En del af LAKexperten

Autolakering med perfekt resultat

Hos Jersie Autolakering er vi klar til at give din bil en omgang lak. Vi kan genskabe den lak, bilen havde da den forlod fabrikken, så din bil ser ud som ny.

Det er en tillidssag at vælge værksted, når du står med et behov for en autolakering. De fleste har givet mange penge for deres bil og ser det som meget mere end et transportmiddel. Derfor skal den også behandles godt.

Vi giver enhver bil, der måtte have behov for det, en professionel og perfekt autolakering.

Ekspert autolakering med Lifetime Warranty og LAKplus

Når vi modtager din bil på vores værksted har du samtidig bestilt en behandling af bilen, som du bliver glad for. Vi laver autolakering i bedste kvalitet, og altid efter aftale med dig.

Som medejere af LAKexperten lever vi op til branchens højeste krav og vedtagne standarder på området, og dermed er du sikret en kompetent og professionel autolakering hos os.

Jersie Autolakering er certificerede efter KS2000, og kan desuden nu kalde os et Lifetime Warranty værksted.

Dette sker, fordi vi efter et besøg af en certificeringsmedarbejder fra LakGruppen er blevet certificeret. Kort fortalt betyder det, at LAKexperten og Cromax kompenserer dig for dine omkostninger, hvis en reparation på et tidspunkt skal omlakeres. Det kræver, at reparationen er udført efter Cromax’ forskrifter, og at du medbringer reparationens kodenummer.
Dette er din garanti for, at du som kunde på et af LAKexpertens værksteder, er berettiget til et LAKplus kvalitetsbevis .

En autolakering med perfekt farvematch

Når Jersie Autolakering står med den konkrete bil og den konkrete opgave, kan vi garantere, at vi kan udbedre alle skader efter retningslinjerne fra den enkelte bilfabrikant. Der er således ikke det bilmærke, vi ikke kan reparere perfekt med autolak.

Som kunde og bilejer vil du udover en perfekt lak naturligvis også gerne have, at det nylakerede område passer perfekt til resten af bilen. Lakken på bilen vil sandsynligvis have ændret sig efter nogle år, hvis der ikke er tale om en fabriksny bil, men med faglig ekspertise og vores farvestyringsværktøjer kan vi skabe et perfekt resultat, der matcher fuldstændig i farven. Det er det, vi holder af at lave. Og som værksted lever vi af kundetilfredshed.

Kom forbi værkstedet eller ring for et tilbud

Vores autolakeringsværksted ligger i Lille Skensved, men vi modtager også gerne autolakeringsopgaver fra Køge, Solrød Strand og omegn. Vi står klar til at tage imod din bil og give dig en fornuftig pris på autolakering. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 56 16 95 13.

Spørgsmål?

Ring på
56 16 95 13
Eller udfyld
formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.