En del af LAKexperten

Hvem er Jersie Autolakering

Om Jersie autolakering – en del af LAKexperten

Hos Jersie Autolakering er vi klar til at tage imod din bil og give den, den smukkeste og mest perfekte autolakering. Vi ved, at det er vigtigt, at din bil fremstår lige så smuk, som da den kom fra fabrikken, uanset hvad den måtte have været ude for.

Som medejere af LAKexperten lever vores værksted op til de højeste standarder på området, og du kan trygt overlade din bil til os – den vil være i de bedste hænder.

Fem dygtige autolakerere står klar i Jersie Autolakering

Når du har brug for Jersie Autolakering, står vi fem glade medarbejdere klar til at tage imod dig. Vi ved, at din bil er meget mere end bare et transportmiddel, og vi ser frem til at give den lakering og få den til at fremstå som ny igen, uanset hvor slidt eller beskadiget lakken måtte være.

Vi møder enhver kunde med smil og engagement, fordi vi kan lide det, vi laver, og sætter en ære i at levere den flotteste autolakering, uanset hvilken type bil du kommer med. Vi holder af biler og farver, og løser enhver opgave med autolakering i højeste kvalitet.

Din garanti for det bedste resultat

Når du står med en bil, hvor lakken har fået en ridse eller fem, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at aflevere den hos Jersie Autolakering. Det kan du roligt gøre, for som medejere af LAKexperten er vi kvalitetscertificerede efter KS2000. En KS2000 certificering betyder, at vi arbejder efter vejledning og retningslinjer, så vi til enhver tid kan levere et dokumenteret og kontrolleret kvalitetsprodukt.

LAKexperten er Danmarks førende og største kæde af selvstændige autolakeringsværksteder. LAKexpertens slogan er ”Når kvalitet er mere end farve”, og det udtrykker Jersie Autolakerings kompetencer i det daglige samarbejde med kunderne, når det drejer sig om kvalitet, service og miljø.

Læs gerne mere på LAKexpertens hjemmeside om din garanti for det bedste resultat.

Jersie Autolakering kan mere end lakere biler

Hos Jersie Autolakering er vi skrappe til det med lakering, og derfor tilbyder vi udover autolakering også:

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan med lak

Vores værksted ligger i Lille Skensved, men vi modtager også gerne lakeringsopgaver fra Køge, Solrød Strand og omegn. Vi står klar til at tage imod din bil, dine køkkenlåger, dine døre, møbler, eller hvad du måtte have brug for at give en ordentlig omgang lak – du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 56 16 95 13.

Spørgsmål?

Ring på
56 16 95 13
Eller udfyld
formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.