En del af LAKexperten

Lakering af køkkenlåger

Lakering af køkkenlåger

Måske har dine køkkenlåger set bedre dage? Der er kommet ridser, og malingen skaller måske af, som årene er gået, og så er det fristende at tænke, at så må man hellere skifte hele køkkenet ud.

Det er dyrt at få skiftet et helt køkken ud, men måske er det også unødvendigt. Det køkken, du har i dag, fungerer måske fint, men er bare blevet slidt og ridset på lågerne – så kan en lakering af dine køkkenlåger være sund fornuft i stedet for at skifte det hele ud. Hos Jersie Autolakering har vi ekspertisen og redskaberne til at trylle dine køkkenlåger så flotte som nye.

Forny dine gamle køkkenlåger

I de fleste køkkener passer køkkenborde og -skabe perfekt ind i køkkenet, og des ældre et køkken er, des større er sandsynligheden for, at køkkenet er bygget til huset. Men også mange nyere køkkener fungerer fint, selvom de bare er blevet lidt slidt.

De fleste af os kan lide at kigge på noget pænt, også i vores køkken, og hvis man går dagligt og ærgrer sig over, at der er kommet nogle grimme ridser eller afskallet maling på køkkenlågerne, er det da oplagt at gøre noget ved det. Hos Jersie Autolakering er vi rigtig dygtige til at lakere alle typer køkkenlåger.

Vælger du at få lavet en lakering af dine køkkenlåger, kan du sætte netop de låger i, efter endt lakering, der passer mest perfekt til netop dit køkken. Hængslerne passer på de låger, du har, det gør de måske ikke på nogle nye. Og selve køkkenlågen er jo den mest optimale at sætte tilbage på sin egen plads, nu bare med en overflade der gør, at dit køkken ser helt nyt ud.

Lakering af køkkenlåger er bedre end ”brug og smid væk”

Når du vælger at få lavet lakering af dine køkkenlåger, passer du også på miljøet. Du genbruger det, du allerede har, og hvorfor smide noget ud, der virker?

Hos Jersie Autolakering kan vi lakere dine køkkenlåger, så de ser ud som nye, og i netop den farve, du ønsker. Måske er det tiden, hvor dine låger skal give køkkenet et helt nyt udtryk? Vi kan lakere dem matte, halvblanke eller helt blanke alt efter, hvad du foretrækker.

Og uanset hvad står du med et flot og holdbart resultat. Og fremfor alt både billigere og helt perfekt indpasset i dit nuværende køkken.

Kontakt os og få en pris på lakering af dine køkkenlåger

Vores værksted ligger i Lille Skensved, men vi modtager også gerne køkkenlåger til lakering fra Køge, Solrød Strand og omegn. Vi står klar til at give dig en fornuftig pris på lakering af dine køkkenlåger, hvis du kontakter os enten via formularen her på siden, eller ringer til os på tlf. 56 16 95 13 – så kan dit køkken blive som nyt!

Spørgsmål?

Ring på
56 16 95 13
Eller udfyld
formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.