En del af LAKexperten

Møbellakering

Lakering af møbler med flotte resultater

Trænger dine møbler til en opfriskning eller en anden farve? Hos Jersie Autolakering er vi eksperter i at skabe flotte resultater med lakering af møbler, og vores dygtige medarbejdere går til enhver opgave med glæde og engagement.

Det er synd at kassere et afholdt møbel, bare fordi det har fået en slidt overflade eller har en farve, man ikke længere bryder sig om.

Vi kan genskabe møblets smukke overflade, så det ser ud som nyt, og måske med en finish, du synes bedre om end den oprindelige. Samtidig kan du lege med såvel farver som mathed og glans, så møblet får et helt andet udtryk.

Få lakeret dine møbler i stedet for at kassere dem

De fleste af os har nogle møbler stående, der har set bedre dage, men som vi ikke nænner at skille os af med. Det kan være arvestykket eller den gamle reol, der bare har en farve, der ikke passer ind i det nuværende møblement.

Så kan løsningen være at få lakeret møblerne, idet det vil kunne give selv det mest slidte og triste møbel helt nyt liv.

Hos Jersie Autolakering kan vi håndtere alle typer møbler og i alle størrelser. Vi kan sprøjtelakere dine møbler, så de får et helt nyt liv og med et meget holdbart resultat.

Nogle af de typisk oplagte møbler til lakering er Arne Jacobsens stole i forskellige designs, der efter vores lakering fremstår som helt nye, og måske i en ny frisk farve.

Vi kan sprøjtelakere på de fleste overflader, men afhængig af overfladen, kan det være nødvendigt at slibe, spartle og grunde overfladen for at få det rette resultat. Med den rette bund bliver holdbarheden og lakeringsresultatet bedst.

Der er også mange, der vælger at få lakeret borde og reoler hos Jersie Autolakering, fordi de er glade for selve møblet, der måske har den helt korrekte form og størrelse, men ikke er så tilfredse med farven eller træsorten. Så kan en ny flot overflade i mat eller blank skabe et helt nyt møbel, der passer ind i hjemmet.

Få et prisstærk tilbud på lakering af dine møbler

Inden du styrter ud og køber nye møbler, så kontakt os og hør, hvad det koster at få frisket det møbel op, du allerede har, med en lakering. Vores værksted ligger i Lille Skensved, men vi modtager også gerne møbler af alle slags fra Køge, Solrød Strand og omegn. Lad os give dig et uforpligtende tilbud på lakering af dit møbel og fortælle dig, hvilke muligheder der er for at få genskabt en flot overflade. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 56 16 95 13 – så tager vi kærligt hånd om dine møbler.

Spørgsmål?

Ring på
56 16 95 13
Eller udfyld
formularen herunder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.